Acasă Actualitate Seară de poveste, la AgroVillage! USV și Piețe24 au inaugurat Piața de...

Seară de poveste, la AgroVillage! USV și Piețe24 au inaugurat Piața de Crăciun

DISTRIBUIȚI

O seară de poveste, la AgroVillage a Universitatea de Științele Vieții (USV) Regele Mihai I al României Timișoara!

Anul acesta, Piețe24, USVT și AgroVillage au inaugurat “Piața de Crăciun!” 2023, chiar de Ziua Națională, vineri 1 Decembrie, seara.
Un eveniment dedicat producătorilor agroalimentari susținerii artizanilor, meștesugarilor, oamenilor talentați în diverse domenii handmade.
A fost o seara de poveste cu un program artistic extraordinar susținut de Nicoleta Voica, Mircea Cârțișorean, Ingrid Nicolaescu și SOLIȘTI AI ANSAMBLULUI
“FĂGETEANA” AL CASEI DE CULTURĂ DIN FĂGET, THEEA PLOSCARIU, DAVID BOGDAN, BEATRICE CHIPEREANU, MIRIAM STAN și MARIO RAUL CAZAC.
Deschiderea Pieţei de Craciun a fost îndulcită de vin fiert, ceai cald și preparate la ceaun din partea casei.
Pe lângă producătorii locali cu produse agricole am avut artizani cu decorațiuni pentru Crăciun handmade produse apicole de calitate, brânzeturi din zona Sibiului ( nelipsita brânză de burduf și cașcaval cu chimen), cozonaci și turtă dulce, nelipsitul kürtos și a gogoșelelor calde.
La sfârșitul evenimentului oamenii au putut degusta o pizza caldă preparată pe loc cu produse de înaltă calitate tot din partea casei.
Piața de Crăciun va continua pe toată luna decembrie  în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică între orele 17:00 – 21:00, Calea Aradului nr.119.

 

Comentarii

comentarii