Acasă Actualitate Secretara fostului prefect de Timiş concurează la World Beauty Championship 2009

Secretara fostului prefect de Timiş concurează la World Beauty Championship 2009

DISTRIBUIȚI

La Club Vanilla din Timişoara a avut loc, pe 31 decembrie, ultima selecţie preliminară în vederea  atribuirii titlului World Beauty Championship 2009. Bianca Jurca a fost încoronată de italianul Tiziano Chiarotto, proprietarul Clubului Vanilla, ca  finalistă la concursul World Beauty Championship 2009. O comisie de experţi va avea dificila sarcină de a decide cine este cea mai frumoasă fată din lume, punându-se accent pe frumuseţea naturală. Între finalistele rămase în concurs se regăsesc şi concurentele din Europa, SUA, şi Caraibe.

Bianca Jurca are 25 ani, este licenţiată în drept şi proprietara unui centru de înfrumuseţare din Timişoara. Frumoasa Bianca Jurca, a devenit cunoscută mai ales ca secretară a fostului prefect de Timiş Ovidiu Drăgănescu. Până la sfârşitul lunii ianuarie, Bianca va merge la Roma pentru efectuarea unor teste fotografice în locuri istorice de aici, după care, în luna martie a acestui an, va fi prezentă în oraşul Samana` (Republica Dominicană) unde va avea loc finala concursului care va decide cine este cea mai potrivită pentru a-şi adjudeca  prestigiosul titlu.
Prima ediţie a concursului s-a desfăşurat la Miami ( SUA), în anul 2005. Cele patru câştigătoare ale titlului au provenit din Rep. Cehă, România (Cătălina  Pârlog), Repulica Dominicană şi Brazilia.

 

Comentarii

comentarii