Acasă Politica Secretarul executiv, Alin Popoviciu, obligă organizațiile PNL din Timiș să cotizeze pentru...

Secretarul executiv, Alin Popoviciu, obligă organizațiile PNL din Timiș să cotizeze pentru realizarea unor sondaje interne. Cu girul președintelui Nicolae Robu

1942
DISTRIBUIȚI

Chiar înainte de începerea luptei electorale, filiala PNL Timiș condusa de Nicolae Robu este nevoita să rezolve stringente probleme interne.

Este vorba despre o imediată campanie de strângere de fonduri declanșată de către secretarul executiv Alin Popoviciu, care a abordat mai mulți lideri de organizații din teritoriu, cărora le-a transmis că trebuie să achite o anumită sumă pentru realizarea unor sondaje interne. Semn că sondajele cu care Robu a umplut pagina sa de Facebook nu au nici o relevanță în ochii șefilor de la București.

“Ne-a pus în vedere să plătim 8.000 de lei, și asta cât mai repede, pentru că se apropie alegerile locale și trebuie făcute sondaje interne pentru întocmirea listelor de candidați la primării și consilii locale. Ne-a atras atenția că, fără aceste sondaje, listele de candidați nu vor fi avizate de către conducerea PNL Timiș. Până acum nu am dat niciun ban, însă presiunile se întețesc, de la zi la zi”, a dezvăluit, pentru impactpress.ro, vicepreședintele unei organizații din zona Sânnicolau Mare.

Campanie declanșată de către Alin Popoviciu, care ar putea aduce în visteria partidului peste 150.000 de euro, ar avea girul președintelui Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii