Acasă Actualitate Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, recunoaşte că filiala condusă de Grindeanu...

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, recunoaşte că filiala condusă de Grindeanu a fost performantă

660
DISTRIBUIȚI

neacsu dobraÎn contextul în care s-au întâmplat lucrurile în acel CEx al PSD, decizia de excludere a domnului Grindeanu a fost bună, a spus Marian Neacşu marţi după masa, la BPJ al PSD Timiş, de marţi după amiaza.

 

Acesta s-a întâlnit şi cu primarii PSD din BPJ şi care nu au fost plecaţi în concedii, a cules părerile lor şi le va transmite la Bucureşti, adică lui Liviu Dragnea, urmând să se ia decizia cea mai bună în privinţa viitorului filialei. Despre care însuţi Neacşu afirmă că a avut performanţe, întrucât a câştigat toate alegerile – locale şi generale din 2016.

„Voi prezenta la Bucureşti poziţia celor de aici şi voi încerca să fiu emisarul acestui punct de vedere prin care la nivelul Organizaţiei Judeţene a PSD Timiş să rămânem exact în situaţia prezentă, cu preşedintele interimar Călin Dobra să se ocupe de problemele curente ale organizaţiei, BPJ să rămână în aceaşi formulă şi lucrativ, dar evident că decizia finală va aparţine unui for naţional, fie unui Birou Permanent Naţional, fie unui Comitet Executiv”, a spus Marian Neacşu.

El a mai afirmat că toţi primarii prezenţi la şedinţă au înţeles că fac parte dintr-un partid şi că disciplina de partid este mai puternică decât simpatia lor faţă de Grindeanu.

„Nu am înţeles că vreunul dintre primari nu a înţeles acest lucru. Primarii prezenţi la şedinţă au înţeles că aparţin unei structuri politice, unui partid, care se spune unor reguli. Fiecare dintre ei şi-a afirmat simpatia pentru Sorin Grindeanu, e de înţeles, a fost preşedintele organizaţiei, dar în acelaşi timp au înţeles că în conformitate cu disciplina de partid, toţi ne supunem unor decizii luate de forurile statutare ale partidului, inclusiv domnul Grindeanu. Până în prezent, decizia CEx este cea cunoscută, este operantă, iar în măsura în care va exista o contestaţie, vom vedea care va fi rezultatul ei”, a afirmat Neacşu.

În ceea ce priveşte posibilitatea revenirii lui Grindeanu în PASD, Neacşu a precizat că de dimineaţă nu era înregistrată nicio contestaţie a lui Grindeanu la partid, dar „dacă se va depune o astfel de contestaţie, ea urmează să fie analizată în forurile corespunzătoare, conform statutului PSD. Nu pot să mă pronunţ şi nu pot anticipa ce fel de soluţie se va da”.

Petru Andea a ieşit din cărţi, oricum, nu era în Timişoara, este legat mai mult de Bucureşti, ca secretar general în Ministerul Învăţământului, ceea ce l-ar face un .. preşedinte de duminică pentru filiala Timiş a PSD, ceea ce nu convine.

Comentarii

comentarii