Acasă Monden/Lifestyle Secretele din viața Mirei de la Dj. Project, după ce fratele ei...

Secretele din viața Mirei de la Dj. Project, după ce fratele ei a murit

DISTRIBUIȚI

Secretele din viața Mirei de la Dj. Project, după ce fratele ei a murit. Artista a vorbit despre carieră și despre ce i-a spus mama ei, atunci când vedeta a decis să plece de acasă.

“Din fericire pentru mine că acum am putut să scot piese care m-au adus în poziţia în care sunt şi nu regret nici o secundă că am trăit anumite experienţe care, la momentul respectiv, au fost triste. Până la urmă trebuie să vedem partea bună a lucrurilor din tot ce ni se întâmplă”, a spus Mira la Antena Stars.

Artista a povestit în cadrul interviului şi care a fost reacţia părinţilor ei  atunci când le-a dezvăluit că vrea să plece de acasă.

“Prima dată mama, când m-a auzit: “hai măi, lasă-mă!”. Mă lua la mişto. Nu credea. Şi i-am spus: “băi, mama, eu mi-am strâns bani şi o să plec, adică mă mut în Bucureşti. Îmi strânsesem de la nunţi bani şi i-am spus că plec. A făcut mişto de mine, după care a început să plângă” , a mai spus artista.

 Fratele vitreg al Mirei, Robert, în vârstă de doar 22 de ani, a încetat din viață în urma unui accident care a avut loc în Gorj, în luna martie. Accidentul s-a produs în localitatea Drăguțești.

Comentarii

comentarii