Acasă Actualitate Ședința publică de repartizare a absolvenților de clasa a-VIII-a are loc la...

Ședința publică de repartizare a absolvenților de clasa a-VIII-a are loc la Liceul Louis Calderon Timișoara

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Județean Timiș are în plină organizare etapa a treia de admitere în învățământul liceal pentru candidații din seria curentă, precum și pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2022-2023.

Prof. Aura Danielescu, inspector șef, a explicat că, în data de 29 august 2022, începând cu ora 9, la Liceul J.L. Calderon Timișoara, va avea loc ședința publică de repartizare a absolvenților de clasa a-VIII-a pe locurile rămase libere de către Comisia Județeană de Admitere Timiș.

De asemenea, în perioada 22-25 august 2022, cererile absolvenților se depun la unitatea de învățământ de proveniență pentru a treia etapă de repartizare în învățământul liceal de stat.

Conducerea unității de învățământ are obligația de a certifica exactitatea datelor solicitanților și de a transmite cererile Comisiei județene de admitere, până în data de 26 august 2022 ora 12.00.

Repartizarea candidaților din etapa a treia se va realiza în ședință publică, respectându-se  următoarea ordine:

  1. Repartizarea candidaților care au susținut examenul de Evaluare Națională, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere.
  2. Repartizarea celorlalți candidați care nu au susținut examenul de Evaluare Națională, în ordinea descrescătoare a mediilor de absolvire a claselor V-VIII.

Există 330 locuri libere la profesională.

Comentarii

comentarii