Acasă Actualitate Șeful tinerilor liberali, pus să resusciteze organizația PNL Lugoj

Șeful tinerilor liberali, pus să resusciteze organizația PNL Lugoj

DISTRIBUIȚI

Biroul Permanent Județean al PNL Timiș a decis să îl desemneze pe Ionuț Sîrbu, președintele Tineretului Liberal Timiș, să readucă la viață organizația partidului din Lugoj. Aceasta a intrat în ”hibernare”, după ce liderul Claudiu Buciu, care a rămas și fără funcția de primar, a renunțat să se mai preocupe de organizație.

”Am încredere în capacitatea lui Ionuț Sîrbu de a relansa activitatea organizației din Lugoj. El a dovedit deja la tineret că este foarte capabil și știe ce are de făcut”, a spus președintele PNL Timiș, Alin Nica.

Buciu a încercat să revină în prim plan, prezentându-se la ședința de analiză, cu primarii liberali din Timiș, la care a participat la Timișoara președintele PNL, Nicolae Ciucă. Nu a avut succes, după ce a fost scos din sală chiar la cererea acestuia.

”Pentru noi, organizația din Lugoj este foarte importantă. Am încercat de mai multe ori să facem alegeri și să repornim activitatea în această organizație, dar ne-am lovit, din păcate, de ezitări, amânări și tot felul de pretexte care au blocat toate demersurile noastre. Sunt convins că Ionuț Sîrbu va reuși să depășească toate piedicile și va construi la Lugoj o echipă cu care să recâștigăm Primăria. Noul președinte interimar al PNL Lugoj are toate susținerea mea și sprijinul întregului BPJ”, a mai spus Alin Nica.

Comentarii

comentarii