Acasă Politica Șeful USR Plus Timiș consideră filiala ca fiind cea mai puternică din...

Șeful USR Plus Timiș consideră filiala ca fiind cea mai puternică din țară

DISTRIBUIȚI

Filiala USR Plus Timiș are aproximativ 3600 de membri activi și este cea mai puternică din țară, spune președintele acesteia, Dominic Fritz. Iar în cadrul acesteia toate merg bine, există democrație, fiecare membru votează așa cum dorește spune Fritz.

 

Filiala are activitate, iar faptul că șeful partidului este membru al acesteia arată greutatea pe care o are în partid, spune Fritz.

„Eu cred că faptul că un membru din filiala Timiș este președintele USR doar arată că suntem o filială puternică și sănătoasă și cu siguranță în 2024 asta se va vedea și în rezultatele alegerilor.”, conform lui Dominic Fritz.

Sunt membri care conduc primării, care sunt în consilii locale, se implică a mai spus Fritz

„Filiala din Timiș este cea mai puternică din țară, este una sănătoasă, în care avem foarte mulți membri implicați. Faptul că există această mișcare a unui grup în jurul domnului Cioloș, care s-a decis să fondeze un alt partid, și cu siguranță sunt și câțiva colegi aici din Timiș care au tendințe în această direcție, e dreptul lor tocmai pentru că este democrație, pot să plece, dar încă o dată, eu sunt impresionat de numărul și calitatea membrilor noștri care se implică în consiliile locale, în conducerea primăriilor din Timișoara, Dumbrăvița, Foeni, Cenad, avem viceprimari care sunt foarte implicați.”, a mai declarat Dominic Fritz.

 

Comentarii

comentarii