Acasă Economic Seminarul despre accesarea fondurilor europene a reunit zeci de agenţii economici timişeni...

Seminarul despre accesarea fondurilor europene a reunit zeci de agenţii economici timişeni – FOTO

DISTRIBUIȚI

seminar POSDRU CCIATSeria acţiunilor dedicate informării mediului de afaceri cu privire la fondurile structurale şi modul de accesare a acestora a continuat marţi, 9 februarie, cu un nou seminar pe care Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara l-a organizat la Centrul Regional de Afaceri. Numărul mare de reprezentanţi ai firmelor din Timiş ce au participat la seminar au făcut ca sala să pară neîncăpătoare. Probabil participanţii au auzit declaraţia lui Jonathan Scheele care afirma că: „România trebuie să cheltuiască circa 9 milioane de euro pe zi, inclusiv sâmbăta şi duminica.
{vsig}galerie/seminarcciat{/vsig} Prin intermediul fondurilor structurale, România are șansa de a se dezvolta şi moderniza mai rapid. La ediţia anterioară a seminarului, desfăşurată la Jimbolia, pe 3 februarie, au participat peste 20 de agenţi economici, semn  că fondurile structurale au căutare şi în oraşele mai mici.
Temele pe care participanţii la seminarul de marţi le-au aprofundat au fost: oportunități de finanțare pentru întreprinderi prin POSDRU – Ajutorul de Stat şi Ajutorul de Minimis, susţinute de Valeria Minciu, consilier superior, Șef Birou Managementul Calității şi Adriana Hruban, ofițer Informare şi Publicitate; oportunităţi de finanţare pentru întreprinderi prin POSCCE, susţinută de Lelica Crişan, Director OTIMMC; ajutorul de stat din perspectiva Consiliului Concurenţei, susţinută de Eleonora Marta, consilier; metode practice pentru accesarea fondurilor nerambursabile, susţinută de Octavian Culda, Director Centrul de Informare Tehnologică (CIT) al CCIAT.

Comentarii

comentarii