Acasă Economic Semnal de alarmă tras de Ilie Vlaicu: ”Nu mai avem cu cine...

Semnal de alarmă tras de Ilie Vlaicu: ”Nu mai avem cu cine lucra. Sute de licitații anulate din lipsa de constructori. Ne aude cineva?!”

DISTRIBUIȚI

Ilie Vlaicu, directorul Aquatim și președintele Asociației Române a Apei, a fost prezent la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, unde a avut loc Gala Star Construct 2022, organizată de Federația Patronatelor Societăților de Construcții din România (FPSC).

Parteneriatul între Asociația Română a Apei (ARA) și FPSC merge mai departe.

Cu acest prilej, Ilie Vlaicu trage un semnal de alarmă cu privire la criza prin care trece domeniul constructorilor. ”Au fost premiați cei mai merituoși constructori din România. Acest segment a fost prea mult neglijat în România și o spun cu eleganță. Am ajuns în situația în care nu mai avem cu cine lucra. Au fost sute de licitații anulate în țară din lipsa de constructori.

Poate că după eșecul aderării la spațiul Schengen, ar trebui să ne trezim și să conștientizăm ceea ce contează cu adevărat. Să valorizăm mai mult segmentul românesc care aduce plusvaloare în economie. ÎNCA mai avem firme bune și foarte bune. De 2 ani de zile ARĂ încearcă să promoveze conceptul “Industria Apei că proiect de țară”. Poate ne aude cineva …

Să ne dea Dumnezeu gândul cel bun!

 

 

Comentarii

comentarii