Acasă Actualitate Semnal de alarmă tras de Ștefan Cojocnean: ”Timișoara un centru de atracție...

Semnal de alarmă tras de Ștefan Cojocnean: ”Timișoara un centru de atracție pentru falșii refugiați din Africa!”

DISTRIBUIȚI

Practicantul de sporturi extreme, Ștefan Iulian Cojocnean, veghează permanent la liniștea orașului și atrage din nou atenția că, după cum arată situația, frontiera de vest a României a ajuns de parcă ar fi a unui sat fără câini, iar Timișoara un centru de atracție tot mai mare pentru falșii refugiați veniți din Africa sau din alte zone.

Cojocnean a explicat: ”De două luni îi tot văd la Timișoara în Piața Victoriei și Libertății pe acești falși refugiați care au intrat ilegal pe teritoriul României și nici un serviciu din cele de mai jos nu poate stopa fenomenul trecerii frauduloase iar eu îi văd în fiecare zi cum prind curaj, și sunt tot mai mulți, azi am văzut 10 la grămadă.

Îi văd de două luni cum se organizează seara și se împart în grupuri de 2-3 persoane cu rucsacul în spate și nimeni nu-i întreabă de sănătate. Acum au curaj și sunt tot mai mulți venind din Maroc, Tunisia și din alte state în piețele din Timișoara…
Vă rog să rețineți că nici în Dubai acești arabi nu ar fi putut intra fără viză de intrare deoarece sunt considerați că vin din țări problemă”, atenționează Cojocnean, pe facebook.

El dă și exemple:
1.https://www.romaniatv.net/trenul-groazei–calatorii-pe-ruta…
2.https://observator.tv/…/metroul-bucuresti-vizat-de-un-atent…
3.http://m.ziare.com/…/teroristi-arestati-de-sri-in-romania-b…

Cojocnean spune că din acest material a scos această frază extrem de concludentă:

”Sorin Sava, șeful Biroului de presa al SRI, a spus ca Serviciul Român de Informații a declarat ca cele opt persoane s-au stabilit în România cu ajutorul unei rețele de migrare ilegala, plecând din Orientul Mijlociu. PUNCT”.

În continuare Cojocnean a dat pe facebook și unele soluții: ”Nu este ceva “grav”, dar ține de siguranța națională și a cetățeanului de rând, care intră în atribuțiile Poliției de frontieră române, ale celor de la SRI, SIE iar la nivel local ține și de Poliția Română, Poliția Locală și Jandarmerie. Falșii refugiați au ajuns mai tari ca cele 6 servicii secrete și de ordine publică, iar ăsta da, sictir…

Soluții?

Ne-a mai rămas o speranță, ca armata să ne apere frontierele pentru ca aceștia să ne ocolească.

Alo, Ungaria, vrem un gard și la frontiera cu România pentru că noi nu mai facem față… să ne apărăm hotarele.

Sugerez Serviciilor secrete externe maghiare să le ia urma acestor falși refugiați din cele două piețe ale Timișoarei, iar eu vă pot ajuta in acest sens cu mai multe informații reușind să le prindeți și călăuzele, că ai noștri nu reușesc”, este mesajul lui Ștefan Iulian Cojocnean.

Comentarii

comentarii