Acasă Politica Senator PNL de Timiş, Alina Gorghiu, despre Dăncilă: Femeia e din altă...

Senator PNL de Timiş, Alina Gorghiu, despre Dăncilă: Femeia e din altă lume

1895
DISTRIBUIȚI

După ce “a mutat” mări şi capitale, premierul României, Viorica Dăncilă, a ratat şi primirea şefului Comisiei Europene, J.K. Junker, adică un şef al blondei de la Palatul Victoria.

Dincolo de râs, dai în plâns, dincolo de plâns e ridicolul. Dăncilă.

“Oameni buni, nu găsești în DEX suficiente calificative pentru așa ceva! Femeia e din altă lume, e un soi de marțian care se uită și nu pricepe nimic!!!! Tocmai acum, când Juncker a venit la un eveniment fabulos de important!!! E genul de întâlnire pe care, în calitate de premier, nu ai voie să o ratezi din culpa ta, nici călcat de tren!!!! ??? Dacă o chema Dragnea undeva, își punea cortul cu o zi înainte, să nu cumva să rateze întâlnirea doamna Dăncilă! Asumarea acestui angajament de către președintele României a avut ca argument principal potențialul acestei inițiative de a se adresa unei nevoi reale a celor 12 state participante, și anume de dezvoltare economică și de interconectare regională, în vederea atingerii convergenței cu Europa de Vest.

Ediția din acest an a Summitului crește profilul regional și internațional al României. Este o oportunitate excelentă de a promova, creativ și inteligent, profilul țării noastre, dar şi interesele regiunii”, spune senatoarea liberal de Timiş, Alina Gorghiu.

Comentarii

comentarii