Acasă Politica Senatorul USR, Raoul Trifan, somat de Alin Nica să își retragă acuzațiile...

Senatorul USR, Raoul Trifan, somat de Alin Nica să își retragă acuzațiile aduse la adresa sa

DISTRIBUIȚI

Fie oferă justificări la acuzațiile aduse fie i le retrage, îi răspunde Alin Nica senatorului USR, Raoul Trifan, la acuzațiile aduse de cel din urmă, conform cărora șeful CJT ar fi penal, înconjurat de penali. Nica i-a trimis deja o notificare celui vizat.

”Vă solicit ca, în termen de 12 ore de la data prezentei să procedați la retractare informațiilor acuzative formulate la adresa subsemnatului, prin articolele publicate în data de 11.06.2022 și în data de 15.03.2022 pe pagina dumneavoastră de Facebook și, totodată, să încetați orice fel de declarații publice denigratoare cu privire la persoana subsemnatului și la activitatea pe care o desfășor în calitate de Președinte al Consiliului Județean Timiș; să indicați, în concret, care sunt dovezile ce stau la baza acuzelor formulate și care justifică publicarea celor două articole în spațiul public”, se spune într-o notificare oficială trimisă de Nica spre Trifan.

Acuzațiile de penali care sunt în jurul lui Nica i se pr acestuia ca fiind abjecte.

„Sunt niște atacuri abjecte pentru senatorul fără școală. I-am transmis o notificare în care îi cer să probeze cele afirmate și ne ne vedem în instanța de judecată. Este o procedură prealabilă acționării în instanță. I-am cerut sa clarifice acele acuzații, insinuări, – hoțul strigă hoții. Nu la CJT vine DNA-ul, ci la primărie, mi se pare total nepotrivit și deplasat sa faci astfel de declarații”, a declarat, miercuri, Nica.

Nimic din acuzații nu are o bază factuală, mai sune cel vizat.

Comentarii

comentarii