Acasă Eveniment Seniorii singuri fără venituri pot primi o masă caldă, zilnic, plătită de...

Seniorii singuri fără venituri pot primi o masă caldă, zilnic, plătită de Primăria Timişoara

334
DISTRIBUIȚI

Primaria Timisoara ofera o masa calda -fotocentru social maltezPrimăria Timişoara şi Serviciul de Ajutor Maltez, prin programul „Masa pe roţi şi cantina socială”, vin în sprijinul persoanelor în vârstă singure, cu venituri mici şi aflate în situaţii dificile.

Astfel, seniorii singuri şi neajutoraţi pot face o cerere dacă au nevoie de ajutor, iar cinci zile pe săptămână vor primi mâncare caldă de prânz, iar la sfârşitul săptămânii hrană rece. Cine doreşte i se poate transporta masa de prânz la domiciliu. Alocaţia pentru masa zilnică este asigurată de Primăria Municipiului Timişoara, conform Legii Cantinelor Sociale şi Convenţiei de parteneriat între Primărie şi SAMR Filiala Timişoara.
Cine doreşte să beneficieze de aceste servicii poate să contacteze Serviciul de Ajutor Maltez-Filiala Timişoara, de luni până vineri, între orele 8-15, la numerele de telefon 0256/498010, 0356/468068 sau la Biroul Maltez situat pe str. Gheorghe Bariţiu, nr.18.
Actele necesare sunt: cerere, copie buletin, copie cupon pensie/dovadă de venit, adeverinţă medicală de la medicul de familie sau de specialitate.

Comentarii

comentarii