Acasă Sport Sepsi – ACS Poli Timișoara 1-0. Timișorenii au ajuns la al şaptelea...

Sepsi – ACS Poli Timișoara 1-0. Timișorenii au ajuns la al şaptelea meci fără victorie în campionat

DISTRIBUIȚI

Sepsi a câştigat primul meci al anului din Liga I, 1-0 cu ACS Poli Timişoara. Hadnagy a marcat golul de trei puncte cu trei minute înainte de final.

Primul meci al anului din Liga I a adus victoria lui Sepsi Sfântu Gheorghe cu ACS Poli Timişoara. Cu nouă jucători noi pe teren şi mutată pe stadionul Ilie Oană pentru partidele de pe teren propriu, Sepsi a dat lovitura cu trei minute înainte de final, prin veteranul Attilla Hadnagy.

Prima mare ocazie a partidei a fost irosită de un jucător crescut de Chelsea. Filipe de Oliveira a încercat să profite de o minge oferită de timişoreni, a driblat frumos şi a şutat periculos, dar portarul Curileac a respins mingea. Timişoara a răspuns printr-o lovitură liberă, dar Melinte nu a reuşit să trimită mingea spre poarta adversă. Până la finalul reprizei tot Sepsi a fost echipa mai periculoasă. Fulop a şutat slab şi Curileac a reţinut fără emoţii. Cea mai mare ocazie a primei reprize s-a consumat în minutul 38, Oliveira a centrat în viteză şi Hamed a ajuns prea târziu la întâlnirea cu mingea şi nu a reuşit să o trimită în poartă.

În repriza secundă, gazdele au ratat şi alte ocazii prin Kuku şi Viera, dar în cele din urmă au dat lovitura prin Attilla Hadnagy.

Primul meci al anului a adus şi primele probleme de arbitraj. Ionuţ Popa a cerut eliminare la Viera, pentru intrarea la Şeroni. Odată cu înfrângerea de la Ploieşti, ACS Poli Timişoara a ajuns la al şaptelea meci fără victorie în campionat.

A marcat: Hadnagy (87)

Sepsi: Rîmniceanu – Dalmau, Viera, Obsivac, Sato – Ghinga, Gorrin (69 Hadnagy) – Oliveira, Fulop, Hamed (52 Petre) – Kuku (90+1). Antrenor: Eugen Neagoe

ACS Poli Timişoara: Curileac – Străuţ, Khubutia, Melinte, Şeroni (70 Neagu) – Artean, Vaşvari – Ciucur, Enescu (72 Doman), Bîrnoi (90+1 Velcota) – Drăghici. Antrenor: Ionuț Popa

Comentarii

comentarii