Acasă Sport Sepsi şi Sânmărtean sunt doriţi de Poli Timişoara

Sepsi şi Sânmărtean sunt doriţi de Poli Timişoara

DISTRIBUIȚI

Marian Iancu, finanţatorul celor de la Poli Timişoara, se pregăteşte să înoiască lotul pregătit de Ovidiu Ioan Sabău. Antrenorul bănăţenilor are în vizor mai mulţi fotbalişti experimentaţi, pentru posturile deficitare. În defensivă, pe flancul stâng, acolo unde Poli suferă de mai multă vreme, este vizat Laszlo Sepsi, fotbalist ce evoluează la spaniolii de la Racing Santander sub formă de împrumut, fiind jucătorul Benficăi Lisabona. Sabău îl cunoaşte foarte bine pe jucătorul celor de la Benfica, Sepsi evoluând la Gloria Bistriţa în perioada în care „Moţul” a fost antrenor principal. Sepsi a mai fost în vizorul alb-violeţilor şi în urmă cu şase ani, perioadă în care clubul timişorean era finanţat de Anton Doboş. Jucătorul care s-a remarcat  la Gloria Bistriţa este şi una dintre soluţiile viabile pentru acoperirea postului de fundaş stânga la prima reprezentativă.
Tot un jucător format la Gloria Bistriţa este dorit de Poli Timişoara şi pentru acoperirea postului de mijlocaş central, cu valenţe ofensive. Este vorba de Lucian Sânmărtean, un mijlocaş în vârstă de 29 de ani, considerat o mare speranţă a fotbalului miortitic până în urmă cu câţiva ani. Dacă pentru Sepsi oficialii timişoreni vor trebui să achite o sumă cifrată la un milion de euro, clauza de reziliere a contractului lui Sânmărtean cu Gloria Bistriţa se ridică la doar 50.000 de euro.
Dacă tratativele cu Sânmărtean vor eşua, Poli Timişoara mai are o soluţie pentru acoperirea postului de mijlocaş ofensiv, brazilianul Eric de la Gaz Metan Mediaş fiind urmărit de timişoreni de mai multă vreme. Pentru acesta, conducerea clubului băneţean va fi nevoită să achite o sumă cuprinsă între 300 de mii şi 350 de mii de euro.  În cazul în care Sânmărtean sau Eric vor fi transferaţi, soarta lui Claudiu Ionescu va deveni incertă, fiind foarte posibil ca acesta să fie pus în postura de a-şi căuta echipă. Nici situaţia gemenilor Karamian nu este clară, cei doi ezitând să semneze prelungirea contractului cu Poli, în urma propunerii făcută de Marian Iancu, situaţia acestora urmând să se clarifice la începutul anului viitor.

Comentarii

comentarii