Acasă Actualitate Serbările Timişoreana poposesc la Timişoara la sfârşit de săptămână

Serbările Timişoreana poposesc la Timişoara la sfârşit de săptămână

211
DISTRIBUIȚI

Timişoreana îşi reia tradiţia de a colinda vara prin ţară, în întâmpinarea iubitorilor berii cu istorie. După ce la sfârşitul săptămânii trecute i-a încântat de reşiţeni, caravana se opreşte la sfârşitul acestei săptămâni la Timişoara. De vineri până duminică, la stadionul Păltinişanu, Timişoreana îi va întâmpina pe timişoreni în stilul binecunoscut – cu bere, mâncare tradiţională, muzică live şi concursuri care au făcut istorie.
Anul acesta, Serbările Timişoreana vor celebra cele trei secole de când Maestrul Berar ne încântă cu gustul inconfundabil Timişoreana. Şi pentru că este o ocazie specială, surprizele vor fi şi ele speciale – trei seri de muzică live, cu trupe faimoase de ieri şi de azi, concursuri din fiecare epocă, premii pe măsură şi mâncăruri pe orice gust.
Spre deosebire de anii trecuţi, fiecare perioadă din istoria berii va fi marcată de întreceri şi personaje specifice: jongleri din perioada medievală, statui vii, fotografi  şi concursuri de aruncare a cercurilor din epoca interbelică, iar “maşina de dans” şi animatoarele pe role îi vor trimite pe invitaţi direct în era disco.
Vineri, 17 iulie, până la ora 22.30, vor cânta Stana Izbaşa, Carmen Popovici Dumbravă, Dumitru Stoicănescu, ansamblul de muzică populară Orchestra însoţit de 12 perechi de dansatori, precum şi formaţiile Bere Gratis şi Compact.
Sâmbătă, 18 iulie, Timişoreana redeschide porţile Serbărilor la ora 12.00, iar seara îi aşteaptă pe iubitorii de muzică pentru concertele celor de la Vunk (ex Vank) şi Holograf, până la ora 22.30.
În ultima zi a Serbărilor, vizitatorii vor asculta un recital special Loredana şi Agurida, iar pe amatorii de “oldies but goldies” îi aşteptăm cu cele mai cunoscute melodii ale trupei Pasărea Colibri.

Comentarii

comentarii