Acasă Actualitate Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat temporar în localitatea...

Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat temporar în localitatea Giarmata Vii, jud. Timiș, marți, 23 mai

DISTRIBUIȚI

Compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, marți, 23 mai, în localitatea Giarmata Vii din județul Timiș. Sistarea serviciului de distribuție este necesară pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale de către compania Transgaz.

Astfel, marți, 23 mai, în intervalul orar 8:00-23:00, va fi întreruptă distribuția gazelor naturale în toată localitatea Giarmata Vii.

 Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid, la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Comentarii

comentarii