Acasă Actualitate Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat temporar, vineri, 25...

Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat temporar, vineri, 25 noiembrie, pe mai multe străzi din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Delgaz Grid continuă programul de investiții în Timișoara, în această săptămână urmând să fie finalizată o importantă lucrare de modernizare a rețelei de gaze naturale din oraș.

Investiția, în valoare de aproximativ 4 milioane de lei, a constat în înlocuirea conductelor și branșamentelor pe o lungime de peste 5 kilometri, pe Splaiul Tudor Vladimirescu, str. Crizantemelor și str. Alexandru Vlahuță. Beneficiarii sunt timișorenii, care vor avea asigurată continuitatea în alimentarea cu gaze naturale în condiții de siguranță.

Pentru cuplarea noilor conducte și branșamente de pe Splaiul Tudor Vladimirescu la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale vineri, 25 noiembrie, între orele 9:00-22:00, pe zece străzi din Timișoara.

Sunt afectate următoarele străzi: Ion Ghica, bd. General Dragalina (parțial), Iancu Văcărescu, bd. Regele Carol I, Piața Alexandru Mocioni, bd. 16 Decembrie 1989 (parțial), Splaiul Tudor Vladimirescu (parțial), Zugrav Nedelcu, Ady Endre și Emanoil Gojdu.

 Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Comentarii

comentarii