Acasă Eveniment Sex cu hoţi şi minori, la Timişoara

Sex cu hoţi şi minori, la Timişoara

DISTRIBUIȚI

Sex cu final neaşteptat, la Pădurea Verde din Timişoara. Jandarmii le-au stricat distracţia la doi minori care se iubeau cu foc pe bancheta din spate a unei maşini, parcată pe un drum lăturalnic. Marea surpriză a venit când amorezii au fost întrebaţi de acte. “La prima vedere, cei doi păreau doi tineri îndrăgostiţi, care, profitând de sosirea primăverii, îşi exprimau sentimentele, în plină natură. Povestea, care ar fi trebuit să aibă un final fericit, s-a terminat însă aşa cum nimeni nu se aştepta.
Minorul i-a dus pe o pistă falsă pe jandrami, la Giarmata, abia aici şi-a adus aminte că a furat maşina de pe o stradă din Timişoara”, spune locotenent colonel Daniela Stanciu, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara.
Speriată de declaraţia prietenului şi nedorind a fi implicată în această poveste, fata a declarat că este fugită de acasă şi după ce a stat o perioadă la sora ei, a plecat şi de acolo, dar nu înainte de a sustrage câteva bijuterii pe care le-a vândut pentru a obţine bani cu care să se întreţină o perioadă.
Finalul acestei poveşti de dragoste a luat sfârşit la Secţia 5 de Poliţie, unde echipajul de jandarmi i-a predat pe cei doi tineri, cazul lor urmând a fi finalizat de poliţiştii de la Serviciul Furturi Auto, din cadrul I.P.J. Timiş.

Comentarii

comentarii