Acasă Cultura Sfântul Valentin şi Dragobetele îşi dau din nou întâlnire la Cărtureşti

Sfântul Valentin şi Dragobetele îşi dau din nou întâlnire la Cărtureşti

347
DISTRIBUIȚI

Anul acesta, când vine vorba de dragoste, Librăriile Cărtureşti din Timişoara ţin şi la tradiţia autohtonă şi la cea de import. Astfel, între cele două sărbători ale iubirii – Valentine’s Day şi Dragobete –, în perioada 14-24 februarie, librăriile îşi aşteaptă muşterii cu un stand special amenajat pentru a găzdui cărţi „îndrăgostite”.

„După ce anii trecuţi i-am pus pe Valentin şi Dragobete să se lupte pentru inimile fetelor, în 2012 abordăm perioada amoroasă a anului cu o altă campanie: Îndrăgostiţi de cărţi. Pentru că, nu-i aşa?, sunt şi cărţi de care ne îndrăgostim. Şi mai sunt cărţi din care putem învăţa câte ceva despre iubire. Cărţi cu care, iubind sau suferind din dragoste, rezonăm adânc. Pe unele din ele am vrea să le împărtăşim cu oamenii de lângă noi”, spun reprezentanţii lanţului de librării.

Atmosfera de sărbătoare a iubirii va fi completată de filme, ceaiuri şi muzică. Toţi cei care cumpără cărţi în perioada campaniei „Îndrăgostiţi de cărţi”, vor primi un cupon de reducere, pe care îl vor putea oferi cadou celor dragi.

Comentarii

comentarii