Acasă Politica Sfaturi politice primarului care ”are toate șansele să iasă la pensie (specială)”

Sfaturi politice primarului care ”are toate șansele să iasă la pensie (specială)”

3055
DISTRIBUIȚI

Cristian Moș, candidatul USR PLUS la președinția Consiliului Județean Timiș a decis că îi ofere primarului ”ULTRACINSTIT”, Nicolae Robu, niște consultanță politică gratuită.

În încercarea disperată de nega faptul că este judecat pentru abuz în serviciu, Nicolae Robu a scris recent pe pagina lui că există grupuri de interese care vor să pună mâna pe oraș, oraș pe care el însuși l-a ”ridicat la cote înalte”.

Iată câteva citate din Nicolae Robu:

”Acești râvnitori la Timișoara, care n-ar fi aleși în funcția de Primar nici măcar în satul de unde provin, pt că acolo, fiind cunoscuți, implicit e cunoscut faptul că n-au nicio realizare semnificativă în viață care să stârnească încrederea că ar fi capabili și de altele, n-au condus nimic, în afară de mașină, dar e posibil ca nici măcar mașina să n-o fi condus, pt că ei sunt împotriva mașinilor, spun că vor desființa ce-am făcut eu pt mașini, pt a descuraja folosirea mașinii (!!!), de fapt, nu s-au condus nici pe ei, fiind doar pioni ai unora-altora!”

”Mai nou, se pune presiune pe justiție să fiu trimis în judecată pt că am semnat contractul de vânzare-cumpărare decisă de o comisie -nu de mine!-, a celor două maghernițe devenite celebre în întreaga țară, către niște amărâți, cică cu crearea de foloase necuvenite pt ei -nimeni nu mă acuză de ceva necurat pt mine!”

”În toată această luptă, eu mă simt puternic pt că sunt ultracinstit -atuul meu nr. 1.”

Cristian Moș îi dă primarului în funcție o serie de sfaturi politice, chiar dacă este sigur că nu va fi ascultat.

”Timișul are probabil cele mai puternice filiale USR PLUS și câștigarea alegerilor europarlamentare a arătat cât de mulți oameni sunt dispuși să ne dea o șansă.

Dacă vreți să câștigați încrederea electoratului indecis și să luați voturi de la alte formațiuni (cu precădere USR PLUS) — NU este o idee bună să încercați să-i convingeți că au votat cu SOROȘ, GRUPURI DE INTERESE sau OCULTA MONDIALĂ.

Pentru că oamenii ne-au cunoscut, ne-au văzut pe stradă și în parlament. Au văzut ceva ce i-a convins, măcar parțial că merităm o șansă.

Practic dumneavoastră le spuneți că au fost manipulați de acest ‘stat paralel’ să voteze cu:

– obiectiv cea mai transparentă formațiune politică din România.

– obiectiv singura forță politică relevantă care s-a opus constant pensiilor speciale.

– obiectiv singura formațiune politică relevantă care pus reflectoarele pe mizeriile care se întâmplă în parlament.

Nu suntem perfecți și ca atare am primit și noi o doză foarte sănătoasă de critici. Dar ceea ce am scris mai sus cred că sunt niște adevăruri pe care nu le poate contesta nimeni. Iar în acest context nu pare logic să acuzați oculta mondială că vă manipulează electoratul spre aceste valori pozitive…

Oamenii se vor enerva pe aroganța cu care respingeți adevărul… care este că USR PLUS a pus pe agenda publică niște probleme reale, ignorate de clasa politică veche din care faceți parte.

Deci, niște sfaturi utile pe care sunt sigur că nu le veți urma niciodată:

➡️ Fiți mai umil. în 8 ani de zile oricine face greșeli, iar dvs. ați făcut o mulțime. Oamenii vor să vadă politicieni care își asumă greșelile iar apoi dovedesc că au învățat din ele. Să vă prefaceți dincolo de greșeală este insultător pentru toți votanții, inclusiv pentru fanii dumneavoastră cei mai înfocați.

➡️ Fiți mai receptiv la problemele REALE ale oamenilor. Dacă electoratul are problema X, nu e o strategie inteligentă să încercați să-i convingeți că de fapt problemele lor sunt imaginare și că trebuie să-și schimbe ei percepția… în loc să vă schimbați dumneavoastră prioritățile.

➡️ Fiți un jucător de echipă. Lumea se schimbă rapid, și implicit se schimbă și electoratul. Trebuie să apelați la experți pentru a găsi cele mai bune măsuri politice într-o lume care se schimbă rapid. Nu să fiți un boier atotștiutor, meșter universal bun la toate.

➡️ NU VEȚI CÂȘTIGA VOTURI INSULTÂND ELECTORATUL. În mod clar și evident nu toți care vă critică sunt suflete negre sau hateri. Nu puteți să-i câștigați înapoi prin insulte și agresivitate. Singurul mod în care îi puteți recupera este să demonstrați că ați învățat ceva din acele critici.

➡️ Dați-va demisia de la Politehnică. E clar că nu mai sunteți profesor de mulți ani, iar acel salariu pe care-l încasați e cam rușinos. Ce mesaj transmiteți timișorenilor? Așa procedează un om ultracinstit?

➡️ Scăpați de dubioși și interlopi. Cercul dvs. social este chiar mai rău decât cum sunteți dvs. perceput de “hateri”. E ciudat să ne acuzați pe noi ca reprezentăm interese obscure, când dumneavoastră sunteți asociat indirect cu clanuri interlope.

➡️ Nu vă mai certați cu presa. Politicienii care se ceartă cu presa își sapă singuri groapa politică. Daca într-adevăr se scriu neadevăruri despre dumneavoastră trebuie să le combateți cu dovezi și fapte.

➡️ Administrațiile din România vor deveni mai transparente și mai puțin corupte. Asta este direcția clară de evoluție și se va întâmpla oricum, mai devreme sau mai târziu. Daca transparentizați administrația, cu siguranță va fi un gest foarte apreciat de întreg electoratul.

➡️ Atacați-ne asumat. E clar că lupta se dă între dvs. și Dominic și e clar că atacurile dvs. sunt direcționate înspre noi. Să evitați să ne spuneți numele sugerează frică. Nu cumva să ne faceți reclamă. De fapt lumea știe de noi, știe de Dominic… iar neasumarea asta vă face să păreți speriat de o un dialog direct cu noi.

Mai sunt câteva lucruri de spus, dar cred că am acoperit punctele esențiale.

Chiar aveți toate șansele să ieșiți la pensie (specială) din cauza lui Dominic, și sunt sigur că nu veți prea ține seamă de sfaturile mele.

Astea nu sunt strategii coapte de consultați politici obscuri, ci sunt lucruri de bun simț. Lucruri pe care dumneavoastră nu le percepeți ca atare.

Rămâne să ne spună electoratul dacă mai vrea 4 ani de dezvoltare “în forță” sau dorește niște “dezvoltare inteligentă”, cum promite Dominic și echipa lui extraordinară de consilieri,” spune Cristian Moș.

Comentarii

comentarii