Acasă Actualitate Sfintele Rusalii 2020, la Episcopia Romano-Catolică Timișoara

Sfintele Rusalii 2020, la Episcopia Romano-Catolică Timișoara

1151
DISTRIBUIȚI

Duminică 31 mai 2020, Biserica Romano-Catolică Timișoara sărbătoreşte solemnitatea Coborârea Duhului Sfânt – Sfintele Rusalii. Cu această ocazie începând cu ora 11.00, Excelența Sa Iosif Csaba Pál, episcop diecezan de Timișoara, va celebra o Sf. Liturghie solemnă în curtea Ordinariatului Episcopal care va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a Episcopiei Romano-Catolice de Timișoara (https://www.facebook.com/Episcopia-Romano-Catolică-TimișoaraBistum-TemeswarTemesvári-Egyházmegye-1786562278280073).

De asemenea, luni, 1 iunie, Excelența Sa Iosif Csaba Pál, episcop diecezan de Timișoara, se va întâlni cu colaboratorii Biroului pentru Pastorația tineretului. La ședință vor participa pr. Tiberiu Szabó responsabil diecezan de tineret, sr. Erika-Mária Bukovics soră mariană de Schönstatt, referent, pr. Daniel Dumintru paroh de Oravița și pr. Alin Irimiciuc paroh de Bocșa.

Luni, 8 iunie 2020 începând cu ora 11.00 Excelența Sa Iosif Csaba Pál, episcop diecezan de Timișoara, va celebra o Sf. Liturghie solemnă în curtea Ordinariatului Episcopal la care vor participa membrii mișcărilor ecleziale din Dieceza de Timișoara.

Comentarii

comentarii