Acasă Economic „SHOP-ul de VACANŢĂ” aduce ofertele speciale la Iulius Mall Timişoara

„SHOP-ul de VACANŢĂ” aduce ofertele speciale la Iulius Mall Timişoara

522
DISTRIBUIȚI

În perioada 16-18 aprilie, busola va indica doar spre Iulius Mall Timișoara, unde agenţia de marketing ADVENTS organizează a V-a ediţie a târgului de turism şi agrement – „SHOP-ul DE VACANŢĂ”.
Târgul de turism şi agrement al Timişoarei aduce cele mai inedite şi accesibile oferte pentru petrecerea vacanţei de vară, de la destinaţii de vis în ţări exotice, croaziere de lux, weekend-uri în capitale europene, pachete turistice all inclusive, la oferte aproape de casă, în România sau Ungaria.
Şi, pentru că fiecare ediţie a târgului oferă noutăţi, anul acesta sunt prezentate, pentru prima dată în Timişoara, oferte deosebite pentru petrecerea vacanţei: centre de relaxare si spa şi hoteluri din Turcia sau Ungaria vin la eveniment cu cele mai bune oferte, direct de la ele de acasă.
Un alt aspect deosebit al târgului este reprezentat de prezenţa celor mai mari aqua park-uri din Ungaria: cel mai mare AQUAWORLD din Budapesta – www.aqua-world.hu şi Aquaticum din Debreceni – www.aquaticum.hu, dar şi staţiunea termală & wellness Hajduszoboszlo din Ungaria, cu hotelurile Silver, Aurum şi Ambrozia.
De asemenea reducerile şi ofertele promoţionale vor fi prezente şi ele la eveniment. Cei peste 30 de expozanţi pregătesc reduceri early booking de până la 30%, pachete gratuite pentru copii şi tombole cu premii.
„SHOP-ul DE VACANŢĂ” va fi deschis de vinei până duminică (16-18 aprilie), la Iulius Mall Timişoara (parter+demisol).

Comentarii

comentarii