Acasă Actualitate Shopping City Timișoara caută proprietar pentru Inelul cu diamante

Shopping City Timișoara caută proprietar pentru Inelul cu diamante

1055
DISTRIBUIȚI

De Valentine’s Day iubirea strălucește în Shopping City Timișoara. Fie că va fi doar un cadou de neprețuit sau complicele acelei întrebări, inelul Teilor, din aur alb de 18k, încrustat cu diamante, este premiul pe care clienții centrului comercial îl pot câștiga.

Astfel, până pe 14 februarie orice bon de cumpărături de minimum 100 de lei înseamnă înscrierea în tragerea la sorți. Clienții trebuie doar să îl prezinte în aceeași zi la Info Point (din zona magazinului New Yorker) și să completeze formularul de înscriere.

Cum iubirea nu are limite, clienții Shopping City Timișoara se pot înscrie de oricâte ori doresc. De exemplu, cumpărăturile în valoare de 200 de lei înseamnă 2 șanse la tragerea la sorți, iar vizitatorii pot cumula mai multe bonuri de cumpărături din magazinele centrului comercial. Singura condiție este ca acestea să nu reprezinte plata unor facturi.

Tragerea la sorți va avea loc pe 15 februarie, iar fericitul câștigător va fi anunțat pe site-ul Shopping City Timișoara. Până atunci, zâmbetele îndrăgostiților vor fi imortalizate în photobooth-ul ce va fi instalat de Valentine’s Day în centrul comercial. Cuplurile se vor putea fotografia în diferite ipostaze romantice, iar pozele vor fi printate pe loc, în intervalul 12-22.

Comentarii

comentarii