Acasă Cultura Shopping City Timișoara găzduiește lansarea cărții „Rețete SOFIsticate. Cum păcălim mâțele”, în...

Shopping City Timișoara găzduiește lansarea cărții „Rețete SOFIsticate. Cum păcălim mâțele”, în prezența autoarei Tily Niculae

1066
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 21 octombrie, începând cu ora 11:00, părinții și copiii sunt invitați la Shopping City Timișoara să descopere, împreună cu Tily Niculae, actriță și cunoscut blogger de parenting, secretele unei alimentații sănătoase și echilibrate pentru cei mici. Tily Niculae își lansează cartea „Rețete SOFIsticate. Cum păcălim mâțele”, alături de invitați speciali – specialiști în parenting, psihologie și nutriție.

Proiectul „Rețete SOFIsticate” se adresează tuturor părinților care vor să afle secretele unei alimentații echilibrate pentru copii. Cartea cuprinde o varietate de „rețete-povești”, create astfel încât să îi convingă pe micuți să mănânce preparate sănătoase – rețete vechi, tradiționale sau rețete inventate, cu ingrediente proaspete, special gândite pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani. La evenimentul organizat de Shopping City Timișoara, vor mai participa Alina Stoica, terapeut nutriționist și Diana Gămulescu, președinta Asociația Prematurilor.

Cei mici sunt așteptați să participe la tombola din cadrul evenimentului și astfel au șansa să câștige fie o păpușă Barbie, fie o mașinuță de la HOT WHEELS. Pentru părinți, Tily Niculae a pregătit o sesiune de întrebări și răspunsuri, împreună cu terapeutul nutriționist Alina Stoica, dar și suprize din partea MELI MELO.

Accesul la evenimentul găzduit de Shopping City Timișoara este gratuit și se va încheia cu o sesiune de autografe și poze alături de autoare și invitați. Pentru că este un proiect cu o importantă componentă caritabilă, 7% din vânzarea exemplarelor din „Rețete SOFIsticate” vor fi redirecționate către Asociația Prematurilor.

Comentarii

comentarii