Acasă Actualitate Shopping City Timișoara inaugureareză șapte noi restaurante în food-court cu un super...

Shopping City Timișoara inaugureareză șapte noi restaurante în food-court cu un super concert The Motans

DISTRIBUIȚI

Shopping City Timișoara anunță extinderea zonei de food-court cu o ofertă atrăgătoare de noi restaurante. Pe 2 septembrie, începând cu ora 19.00, pe lângă deliciile culinare care vor fi în centrul atenției, vizitatorii Shopping City Timișoara se vor bucura de muzică bună live, într-o seară care va culmina cu un concert The Motans.

Trupa va urca pe scenă, pentru a-și încânta fanii, începând cu ora 20.30.

Atracția principală este deschiderea BURGER KING, un eveniment așteptat cu nerăbdare și susținut de o petiție online din partea timișorenilor.

„Îndeplinim dorința clienților noștri și le aducem gustul inconfundabil al BURGER KING, precum și alte experiențe culinare autentice. Noul mix de restaurante invită la o călătorie gastronomică inedită prin aromele bucătăriilor din toată lumea, o aventură la care revii cu poftă de fiecare dată”, afirmă reprezentații Shopping City Timișoara.

Oferta culinară se extinde cu Falafel King, cu specific sirian și mediraneean, Rigatoni pasta, care va aduce gustul autentic italian, SushiVO, din bucătăria japoneză, House Thai Food, cu aromele Thailandei, Burger Dom, cu rețete americane și Kartoffel, cu gustul inconfundabil al cartofilor gătiți în feluri speciale.

Seară memorabilă cu The Motans

Trupa The Motans aduce la Timișoara ritmurile irezistibile care au cucerit inimile multor români de-a lungul anilor. Hituri, precum „Weekend”, „Poem” sau „Înainte să ne fi născut”, au răsunat în boxe și au devenit coloanele sonore ale multor momente memorabile. Accesul la concert este liber, astfel că toată lumea este invitată la această ocazie specială, de a vedea și asculta The Motans, într-o prestație live la Shopping City Timișoara.

Premii și distracție la SCTM

Gata de un final de săptămână memorabil? Pentru toți tinerii sociabili și pentru cei care simt că viața se trăiește mai bine cu prietenii, Shopping City Timișoara are o sumedenie de surprize pe tot parcursul weekendului: show cu lasere, oferte exclusive în food court care vor satisface toate poftele, și ce e și mai cool, cadouri garantate la instalarea aplicației mobile SPOT și crearea contului personal.

Și nu e tot. Pentru momentele chill cu prietenii, Shopping City Timișoara vine cu o zonă de joacă modernă în food-court. Copiii și tinerii vor găsi aici distracții de tip arcade și gaming – tot ce au nevoie pentru o zi distractivă la mall.

Comentarii

comentarii