Acasă Actualitate Shopping City Timișoara prelungește perioada cadourilor cu reduceri de 15% pentru voucherele...

Shopping City Timișoara prelungește perioada cadourilor cu reduceri de 15% pentru voucherele de cumpărături

DISTRIBUIȚI

Shopping City Timișoara prelungește perioada cadourilor cu reduceri de 15% pentru voucherele de cumpărături disponibile în centrul comercial.

Astfel, în perioada 17-31 ianuarie, pasionații de cumpărături sau cadouri ce sunt înscriși în aplicația de loialitate SPOT, vor putea beneficia de 15% discount la achiziția cardurilor cadou. Reducerea se aplică pentru cardurile cadou în valoare de 100 RON și 50 RON, iar pentru a o accesa, cumpărătorii trebuie doar să prezinte personalului de la Biroul Info Point că au un cont valid în SPOT.

Cum pot accesa aplicația SPOT?

SPOT este aliatul fiecărui pasionat de cumpărături și fashion și este extrem de ușor de folosit. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store. După descărcarea ei, utilizatorii trebuie doar să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături.

Reduceri, beneficii și experiențe personalizate

Pe lângă reducerea de 15% pentru cardurile cadou, statutul de membru SPOT îți aduce o mulțime de extra beneficii și îți oferă posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpărături, experiențe sau premii speciale.

Odată cu acumularea punctelor, statutul din aplicație se schimbă, clienții putând accesa 3 niveluri: Select Spot (obținut implicit la autentificare), Premium Spot și Elite Spot. Statutul de membru SPOT aduce clienților reduceri la o selecție de magazine partenere, experiențe exclusive și o mulțime de extra beneficii. De asemenea, clienții au posibilitatea de a-și cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpărături, experiențe sau premii speciale.

„Se spune că luna ianuarie este cea mai puțin iubită lună a anului: de la Blue Monday la faptul că ajungem la finalul vacanței de iarnă. De aceea, Shopping City Timișoara își dorește să schimbe această perspectivă și să prelungească perioada cadourilor cu reduceri importante de până la 70% în cadrul tuturor magazinelor partenere, dar mai ales cu discounturi pentru voucherele cadou – unele dintre cele mai achiziționate produse ale centrului comercial”, declară reprezentanții Shopping City Timișoara.

Întreaga lună ianuarie, Shopping City Timișoara îi așteaptă pe toți cei ce trec pragul centrului comercial cu cele mai mari reduceri ale iernii, prețuri mai mici cu până la 70% și multe alte surprize.

Măsuri de siguranță sporite la mall

După o serie de verificări de conformitate și îmbunătățiri, Shopping City Timișoara au primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Acesta a fost acordat de către experții Safe Shopping Centers (SSC), companie suedeză care acreditează siguranța centrelor comerciale din întreaga lume. Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: instalarea de dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, echipamentele de climatizare a spațiului din centrul comercial utilizează numai aer proaspăt din exterior, fără recirculare, schimbarea filtrelor se face cu o frecvență mai mare, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație, și a benzilor cu suprafață nanosept pe suprafețele frecvent atinse, dezinfectarea constantă a centrului comercial. Acestea sunt completate de verificarea respectării măsurilor de distanțare și de purtare a măștii, precum și a celorlalte norme impuse de lege prin anunțuri audio, video și securitate.

 

 

 

Comentarii

comentarii