Acasă Economic Shopping-ul la Iulius Mall îţi poate aduce o bicicletă

Shopping-ul la Iulius Mall îţi poate aduce o bicicletă

431
DISTRIBUIȚI

Toamna se numără surprizele la Iulius Mall, iar cadourile şi promoţiile se vor ţine lanţ. Începând de vineri,11 septembrie, şi până pe 22 septembrie 2009, clienţii mall-ului au la dispoziţie o campanie inedită.
Dacă v-aţi săturat de aglomeraţia în trafic şi preferaţi o alternativă ecologică şi sănătoasă, cumpărăturile la mall în valoare de 100 de lei vă pot aduce zilnic o bicicletă. Tot ce aveţi de făcut este să prezentaţi bonurile de cumpărături la Centrul Info, unde veţi primi pentru completare un talon de concurs. Acesta se va depune în urnă, urmând să participe la extragerile zilnice.
Părinţii care încă nu au făcut cumpărăturile pentru cei mici cu ocazia începerii anului şcolar au ocazia să câştige o bicicletă, numai bună pentru un cadou consistent, care să îi determine pe copii să ia doar note mari la şcoală.
Premieră pentru Iulius Mall Timişoara, noua campanie „Shopping-ul e prietenul naturii!” vine cu o alternativă sănătoasă, plăcută şi deloc costisitoare. Prin acest demers se urmăreşte încurajarea stilul de viaţă eco, folosirea mijloacelor de transport nepoluante. Scopul campaniei este de a duce mai departe tradiţia de trendsetter a Iulius Mall, de data aceasta pe considerente de protejare a mediului înconjurător.
Evenimentul se înscrie în strategia de marketing a reţelei Iulius, de-a lungul timpului fiind organizate la Iaşi, Cluj şi Suceava o serie de proiecte a căror temă principală au fost principiile bio-eco.

Comentarii

comentarii