Acasă Sport Show marca Ionuț Popa, după UTA – Ripensia 2-1

Show marca Ionuț Popa, după UTA – Ripensia 2-1

1068
DISTRIBUIȚI

Ionuț Popa a făcut show după UTA – Ripensia 2-1. ”Mi se fâlfâie”. Antrenorul gazdelor a avut contre cu arbitrul partidei. Au urmat declarații spumoase ale lui ”Popică”, la conferința de presă.

Ionuț Popa se află în război cu arbitrii în acest debut stagional din Liga 2. După ce în deplasările de la Daco – Getica București (înfrângere cu 2-0) și Dacia Unirea Brăila (scor 0-0) a înfierat arbitrajul, la victoria 2-1 de pe teren propriu cu Ripensia Timișoara, antrenorul celor de la UTA a fost la un pas de a se lua de gât cu arbitrul Rareș Vidican, din Satu Mare. Cei doi au fost feriți de o încăierare de reprezentanții firmei de pază de la stadionul ‘Motorul’, din Arad.

Motivul reproșurilor lui Ionuț Popa l-a constituit penalty-ul din care Ripensia a egalat înainte de pauză. Arădenii cu considerat joc periculos la duelul dintre Benga și Dumiter și ar fi dorit acordarea unei lovituri libere indirecte în favoarea timișorenilor. ‘Nu am avut vreun conflict cu arbitrul. I-am spus că nu mă pricep la fotbal, nici la arbitraj. Nu m-a lămurit că el s-ar pricepe, după ce explicații am primit’, a fost remarca hâtrului tehnician al arădenilor.

UTA joacă în runda următoare la Timișoara, cu ACS Poli. Întrebat cum vede înlocuirea lui Ionel Ganea de pe banca alb-violeților cu Petre Vlătănescu, tocmai după o victorie (n.r. – 3-2 pe terenul Ripensiei), Ionuț Popa a declarat în stilu-i caracteristic: ‘Eram la Poli Iași, am învins Petrolul cu 3-1 și am fost dat afară pentru că i-am răspuns președintelui de la Iași că mi se fâlfâie. Nu știu dacă lui Ganea i se fâlfâie de Birlică (n.r. – președinte ACS Poli), nu aș putea să vă spun…’.

Comentarii

comentarii