Acasă Eveniment Şi-a bătut iubita, a fugit de poliţie şi a făcut şi accident,...

Şi-a bătut iubita, a fugit de poliţie şi a făcut şi accident, apoi s-a aruncat în Crişul Repede

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 27 de ani din Bihor este căutat de poliție, după ce acesta și-a agresat iubit și a provocat un accident cu patru mașini intrând pe contrasens, în încercarea de a scăpa de autorități. Ulterior, s-a aruncat în Crişul Repede, potrivit Agerpres.

Mai multe echipaje de poliţie şi pompieri se află pe malul Crişului repede, în zona străzii Dragoş Vodă, pentru a stabili ce s-a întâmplat, iar pompierii pentru a-l salva pe şofer din apele râului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roşca, pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea acţionează cu două bărci şi accesoriile specifice din dotare, pentru căutarea bărbatului dispărut în apele Crişului Repede. La faţa locului a fost mobilizat şi echipajul de scafandri al Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea.

Bărbatul este căutat de autorități, după ce a dispărut în apele Crişului Repede

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, Alina Fărcuţa, a precizat că IPJ Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112, vineri, la ora 13.11, de un trecător care a văzut pe strada Iza din municipiul Oradea cum un bărbat tocmai a agresat o femeie. Poliţiştii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au identificat-o pe femeia care fusese agresată. La vederea echipajelor de poliţie, bărbatul bănuit de agresiunea iubitei sale a părăsit locul faptei la volanul unui autoturism, refuzând să oprească la semnalele regulamentare ale poliţiştilor.

“Acesta şi-a continuat deplasarea până pe podul Constantin Prezan, unde a pătruns şi a circulat pe contrasens, intrând în coliziune cu patru autoturisme. În urma evenimentului rutier, o persoană a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale. După producerea evenimentului rutier, bărbatul a părăsit vehiculul pe pod şi a intrat în apele râului Crişul Repede, unde se află şi în prezent,” a precizat Alina Fărcuţa.

La faţa locului sunt prezente echipaje de poliţie şi pompieri care desfăşoară activităţi specifice pentru soluţionarea situaţiei şi luarea măsurilor legale în cauză.

UPDATE:

Scafandrii au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului de 27 de ani, după mai bine de trei ore de căutări. Aceștia l-au localizat cu ajutorul a două drone. Potrivit aceleiași surse, se pare că și un alt bărbat, prieten al șoferului găsit înecat s-ar fi aruncat în apele reci ale Crișului, pentru a-l salva pe șofer. Polițiștii au reușit să-l scoată la mal și l-au amendat.

Comentarii

comentarii