Acasă Eveniment Și-a parcat bolidul Lamborghini pe un loc al poliției, dar judecătorii l-au...

Și-a parcat bolidul Lamborghini pe un loc al poliției, dar judecătorii l-au scutit de amenda de 870 de lei

1106
DISTRIBUIȚI

Un șofer care se plimba la volanul unui Lamborghini a fost scutit de amenda de 870 de lei pe care a primit-o pentru că a parcat în fața poliției din Lugoj, pe locurile rezervate pentru autospecialele MAI. Bărbatul a ajuns la poliție pentru a-și recupera actele, reținute pentru control în urma unei opriri în trafic.

Când a ajuns la sediul poliției, lugojeanul a parcat bolidul de câteva sute de mii de euro pe un loc rezervat pentru polițiști. Deși a fost avertizat că nu are voie să își lase mașina acolo, bărbatul a ignorat atenționarea unui agent de poliție, motiv pentru care a fost amendat.

Sancțiunea a fost aplicată la 1 august 2020, iar la 16 noiembrie 2020, judecătorii lugojeni au anulat-o și schimbat-o cu avertisment, considerând că suma de 870 de lei era prea mare și că un avertisment era suficient pentru ca șoferul să își învețe lecția, scrie lugojeanul.ro.

„Chiar dacă fapta comisă de petent, prezintă un grad ridicat de pericol social, dat fiind faptul că nu a fost săvârşită în împrejurări de natură a o agrava, nu a produs alte urmări nefavorabile precum şi contextul factual în care a fost săvârşită considerăm că nu reclamă aplicarea sancţiunii amenzii, iar sancţiunea avertismentului ar fi de natură să îl determine pe petent să respecte normele privind circulaţia rutieră”, se arată în sentinţa Judecătoriei Lugoj, care nu este definitivă, putând fi atacată cu apel, la Tribunalul Timiş, scrie Adevărul.

Comentarii

comentarii