Acasă Eveniment Și-au înșelat patronul scanând în mod fictiv produse la casele de marcat....

Și-au înșelat patronul scanând în mod fictiv produse la casele de marcat. Cinci persoane au fost reținute la Giroc

DISTRIBUIȚI

Două femei şi doi bărbaţi, angajaţi ai unei societăţi comerciale din județul Timiș, precum şi un bărbat de 19 ani, fără calitate în cadrul societăţii, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore pentru furt şi complicitate la furt. Potrivit poliției, aceștia ar fi scanat în mod fictiv produse la casele de marcat, fiind încasată o valoare foarte mică a plăţilor, nereală faţă de valoarea produselor.

Pe 19 aprilie, poliţiştii Postului de Poliţie Giroc au fost sesizaţi de către administratorul unei societăţi comerciale din Giroc cu privire la faptul că în urma inventarului efectuat în luna martie ar fi sesizat o diferenţă de aproximativ 30.000 de lei în gestiune între produsele vândute şi sumele încasate.

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti, s-a constatat că două femei, de 55 şi 20 de ani şi doi bărbaţi, de 67 şi 17 ani, angajaţi ai societăţii comerciale, precum şi un bărbat de 19 ani (fără calitate în cadrul societăţii) ar fi scanat în mod fictiv produse la casele de marcat, fiind încasată o valoare foarte mică a plăţilor, nereală faţă de valoarea produselor.

8 angajaţi ai unui depozit de combustibil, cercetaţi pentru furt. 4 persoane, prinse în flagrant. Anunțul Poliției Române

Duminică, cei cinci au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru furt şi complicitate la infracţiunea de furt în formă continuată, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Timiş.

Cercetările în dosar s-au efectuat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Comentarii

comentarii