Acasă Politica Și USR Timiș se implică în disputa PNL – PSD de la...

Și USR Timiș se implică în disputa PNL – PSD de la Aerodromul Cioca: „Domnule Robu, domnule Dobra, aveți ocazia să vă puneți la masă (…) în memoria vremurilor bune când erați colegi de USL”

1496
DISTRIBUIȚI

USR Timiș le cere primarului penelist al Timișoarei, Nicolae Robu, și președintelui pesedist al Consiliului Județean Timiș. Călin Dobra, să ia în serios interesul cetățenilor și să cadă de acord în privința Aerodromului Cioca.

În ultimele zile, această dispută,veche de mai mulți ani,s-a reaprins, după ce Dobra a cerut Primăriei să pună la dispoziția CJT clădirile de la aerodrom, iar Robu, pe de altă parte, cere Consiliului Județean să pună la dispoziția municipalității terenurile. În plus, primarul a cerut, în mai multe rânduri, și terenul de vis-a-vis de Hotel Timișoara, unde consideră că ar fi indicată o parcare cu până la 10 etaje.

„Domnule Robu, domnule Dobra, aveți ocazia să vă puneți la masă, de data asta nu în interesul vostru de grup, ci al timișorenilor și timișenilor! Măcar în memoria vremurilor bune când erați colegi de USL, nu că acum n-ați mai fi, în spatele scenei”, se arată într-o postare de joi, 25 iunie, pe Facebook, a USR Timiș, semnată de Dominic Fritz și Cristian Moș, candidații alianței USR PLUS la Primăria Timișoara și, respectiv, președinția Consiliului Județean Timiș.

Useriștii consideră atât că orașul are nevoie de o parcare în centru, cât și că județul are nevoie de valorificarea pentru evenimente a aerodromul Cioca. Fritz și Moș văd un schimb de proprietăți a fi varianta cea mai indicată.„Astfel, Consiliul Județean poate începe proiectul pentru comunitate pe care îl promite la aeroport, iar Primăria va avea mult doritul teren în zona centrală a Timișoarei”, mai scrie în acea postare.

Cei doi mai spun: „Iar dacă nu o să faceți voi acest schimb în interesul cetățenilor, îl vom face noi, în primele luni de mandat. Pentru că știm că și timișorenii și timișenii s-au săturat de vorbe goale și de blaturi în interese de partid. Vor un nou început cu oameni ca noi, fără legătură cu vechiul sistem, fără blaturi și teatru ieftin, care colaborează transparent, în interesul oamenilor”.

Comentarii

comentarii