Acasă Sport Simone Tempestini, accident în Raliului Aradului. Cum şi-a distrus maşina unul dintre...

Simone Tempestini, accident în Raliului Aradului. Cum şi-a distrus maşina unul dintre cei mai buni piloţi de raliuri din România

2177
DISTRIBUIȚI

Simone Tempestini, unul dintre cei mai buni piloţi de raliuri din România, şi-a distrus maşina în proba Super Specială a Raliului Aradului 2018, momentul accidentului lui lui Simone Tempestini fiind filmat de un spectator.

Astfel, s-a putut vedea cum şi-a distrus maşina unul dintre cei mai buni piloţi de raliuri din România (VIDEO), dublu campion naţional în 2015 şi 2016, care a câştigat primele două etape ale campionatului din acest an şi toate cele trei probe speciale din prima zi a Raliului Aradului 2018, şi-a făcut maşina praf după ce a intrat cu ea într-un pom.

Accidentul a avut loc chiar în centrul municipiului Arad, în cadrul ultimei probe a zile, Super Speciala, care s-a desfăşurat pe străzile din centrul oraşului.

Italianul Tempestini, care a obţinut între timp cetăţenia română, a fost primul la start, a plecat în viteză, a înconjurat statuia din faţa Primăriei Aradului, a intrat cu viteză în parcarea amenajată pe mijlocul bulevardului, pe unde trecea traseul conceput de organizatorii raliului, dar în penultimul viraj înainte de ieşirea din această zonă a comis o eroare. Imediat ce a trecut peste şinele de tramvai, a agăţat cu roata dreapta faţă bordura, iar bolidul a ieşit în decor şi s-a izbit violent de un arbore.

Din fericire, nici Tempestini, nici copilotul său nu au fost răniţi. Dar, maşina a fost scoasă definitiv din cursă şi cu greu, împinsă, a putut fi deplasată câţiva metri. Astfel, deşi conducea în clasamentul general al Raliului Aradului 2018, Simone Tempestini a fost nevoit să abandoneze.

CNRD 2018 – Raliul Aradului KIACopac vs Simone 1-0

Publicată de M1Sport pe 25 Mai 2018

Comentarii

comentarii