Acasă Administraţie Simonis: „Dominic, pleacă, lasă pe altcineva, ramâi în oraşul nostru dacă vrei,...

Simonis: „Dominic, pleacă, lasă pe altcineva, ramâi în oraşul nostru dacă vrei, dar pleacă, lasă-ne în durerea noastră!”

488
DISTRIBUIȚI

Alfred Simonis, deputat și președinte PSD Timiș, îi dedică cea mai recentă postare a sa pe rețelele de socializare primarului Timișoarei, Dominic Fritz. Cu o adresare la pertu și un ton „constructiv și echilibrat”, social-democratul îi cere lui Fritz demisia, în urma problemelor cu încălzirea în Timișoara. Simonis enumeră și câteva motive pentru care Fritz ar fi de vină pentru acest lucru: „încăpățânarea” de a nu cumpăra certificatele de CO2 în această primăvară și lipsa stocului de cărbune la început de iarnă.

În plus, Simonis amintește și de mizeria din oraș și de lipsa îngrijirii spațiilor verzi. Astfel, îl încadrează pe Fritz în categoria „eșuaților”, din care ar mai face parte și alți primari useriști care „au dat-o în bară”: „Clotilde Armand la sectorul I, Allen Coliban la Braşov, Lucian Viziteu la Bacău sau Nicuşor Dan la Bucureşti”. În opinia liderului social-democrat, toți aceștia „s-au vândut profesional”, fără a fi în stare să „livreze”.

Iată postarea lui Simonis:

„Dominic,

Mă adresez ție pe cel mai constructiv şi echilibrat ton de care sunt capabil în aceste vremuri tensionate.

Ai avut o campanie electorală remarcabilă, în care s-au investit sume imense, comparativ cu contracandidații tăi. Ai avut un program care suna bine – prea bine! – cu care i-ai convins pe timişoreni.

Cu timpul ai ajuns să crezi şi tu ceea ce promiteai, ceea ce îți pregăteau consultanții să spui. Ai început să te crezi providențial, să te gândeşti la preşedinția țării…

Acum te loveşti de realitate. Ai luat  21 de milioane de euro amendă pentru că te-ai încăpățânat să nu cumperi în rate blestematele alea de certificate verzi, iar asta a îngropat Coltermul. N-ai făcut stocuri de cărbune, nu ți-ai pregătit o strategie pentru iarnă.

Dar asta nu e singura problemă. Timişoara e mai murdară ca oricând, iar spațiile verzi sunt devastate. Este clar că ai eşuat lamentabil, este clar că pălăria e prea mare, este clar că nu te pricepi!

Până la urmă, nu eşti singurul care a dat-o în bară. A făcut-o şi Clotilde Armand la sectorul I, Allen Coliban la Braşov, Lucian Viziteu la Bacău sau Nicuşor Dan la Bucureşti. Sunteti o generație de userişti care s-au vândut profesionist în campanie, dar care nu sunteți în stare să livrați. Nişte eşuați!

Dominic,

Pleacă, lasă pe altcineva, ramâi în oraşul nostru dacă vrei, dar pleacă, lasă-ne  în durerea noastră! Cu timişorenii nu te poți juca, am arătat asta la Revoluție! Dar tu n-ai de unde să ştii asta…”.

Comentarii

comentarii