Acasă Politica Simonis promite să ajute PNL Timiș să aibă (măcar) un reprezentant în...

Simonis promite să ajute PNL Timiș să aibă (măcar) un reprezentant în administrația centrală

DISTRIBUIȚI

PNL Timiș trebuie să aibă măcar un reprezentant în administrația centrală, iar dacă va găsi pe cineva decent pentru a fi promovat la nivel național va beneficia de întreg sprijinul politic al liderului deputaților PSD, șeful filialei timișene a social-democraților, Alfred Simonis. Afirmațiile vin după ce Bogdan Ghlebere, singurul om pe care PNL local îl avea la guvern, în postura de secretar general adjunct, a fost demis. PNL Timiș a ajuns să nu mai aibă nicio valoare la nivel național, în cadrul partidului, spune Simonis.

„Am văzut cu mâhnire faptul că domnul Ghelbere, membru PNL Timiș, a fost demis din funcția de secretar general adjunct al guvernului de către domnul Ciucă. Dincolo de calitatea personajului, despre care n-am să comentez, aceasta arată că PNL Timiș nu mai reprezintă nimic în PNL la nivel național. Este un semnal extrem de prost și pentru județul Timiș. Ca om care își dorește adversari puternici, ca om care înțelege că doar competiția poate naște progres, ca om care înțelege că în democrație nu poate exista un singur partid, sunt mâhnit de faptul că PNL Timiș nu reușește să mențină măcar un om la București. Evident că trebuie să ne uităm și la personajele pe care PNL Timiș le propune atunci când vine vorba de funcții importante în guvern, și probabil și acesta este un motiv pentru ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, la Timișoara, vineri.

El îi asigură pe liberalii timișeni de întregul său sprijin politic ca în cazul în care vor găsi o persoană decentă va ajuta la instalarea acesteia în administrația centrală.

Comentarii

comentarii