Acas─â Actualitate Simpozion aniversar de Drumuri Urbane

Simpozion aniversar de Drumuri Urbane

424
DISTRIBUIȚI

Societatea Drumuri Municipale, cea care st─â la baza a 90% din drumurile principale din Timi┼čoara, aniverseaz─â, ├«n 1 iunie, 50 de ani de la ├«nfiin┼úare. Evenimentele aniversare vor avea loc ├«ns─â ├«n 4 ┼či 5 iunie. „Organiz─âm un Simpozion de Drumuri Urbane, care va avea loc ├«n diminea┼úa zilei de 5 iunie, ├«n sala de conferin┼úe a sediului nostru de pe strada Iuliu Maniu. ├Än plus, ├«n ziua anterioar─â, ├«n 4 iunie, avem ┼čansa deosebit─â, oferit─â de prietenul ┼či colegul meu Ion G├órboni, directorul Filarmonicii Banatul din Timi┼čoara, s─â g─âzduim un concert inedit.
Filarmonica avea programat un concert simfonic ┼či, pentru c─â se dorea o loca┼úie deosebit─â, pl─âc├óndu-le extraordinar curtea bazei noastre de produc┼úie, concertul va avea loc aici.
Va fi o chestiune interesant─â, cu pu┼úin specific de constructori tot concertul”, spune Cornel Bota, managerul Societ─â┼úii Drumuri Municipale.
La simpozionul aniversar vor conferenţia mari profesori din ţară. Din 1998, SDM organizează, din doi în doi ani, singura Conferinţă Naţională de Drumuri Urbane din România.

Comentarii

comentarii