Acasă Actualitate Simpozionul “Autismul nu dispare la 18 ani”

Simpozionul “Autismul nu dispare la 18 ani”

DISTRIBUIȚI

Prin Fundaţia „Pentru Voi” Timişoara
Fundaţia „Pentru Voi” Timişoara organizează simpozionul “Autismul nu dispare la 18 ani”, sâmbătă, 16 mai, între orele 9 – 16, la Hotelul Boavista Timişoara. Evenimentul este adresat medicilor de familie şi rezidenţilor din Timişoara şi este organizat în cadrul proiectului „Autismul nu dispare la 18 ani!”, finanţat de Uniunea Europeană şi Guvernul României. Experienţa arată că deseori medicii de familie şi rezidenţii se confruntă cu o carenţă în ceea ce priveşte problematica tulburărilor de spectru autist, atât la copii, cât şi la adulţi.
Nevoia organizării acestui simpozion emerge din existenţa a numeroase dificultăţilor întâmpinate de specialişti în lucrul cu persoanele care prezintă tulburări din spectrul autist.
Scopul acestei manifestări ştiinţifice este de a facilita înţelegerea medicilor de familie din comunitate faţă de problematica adulţilor care au fost diagnosticaţi cu autism în copilărie.
La simpozion vor participa 25 de medici de familie şi rezidenţi din Timişoara, care, în urma participării la eveniment, vor primi credite de Educaţie Medicală Continuă.

Comentarii

comentarii