Acasă Monden/Lifestyle Simte-te ca un star rock cu noile colecţii de la Sprider Stores

Simte-te ca un star rock cu noile colecţii de la Sprider Stores

439
DISTRIBUIȚI

Pentru că este toamnă şi vremea de afară începe să se îndepărteze de momentele însorite, este momentul ca Sprider Stores să recomande ţinute de inspiraţie rock, potrivite sezonului şi atât de în tendinţe. În plus, până pe 17 octombrie, poţi profita de reducerile de până la 40% pentru colecţia de toamnă. Stiliştii Sprider Stores declară culorile din gama negru, gri, albastru închis, violet obligatorii pentru astfel de ţinute, în vreme ce elementele deschise şi pastelate ar trebui păstrate la minim. În ceea ce priveşte modelele, pentru tricouri se merge în continuare pe stilul mai larg, lung, dar care urmăreşte conturul corpului, cu aplicaţii de paiete sau diverse înscrisuri. Jeansii sunt un element de bază în orice ţinută rock care se respectă, dar pentru cele care preferă fustele, Sprider Stores recomandă modelele conice sau drepte, până la genunchi, din jeans sau jerse, de culoare închisă. Pentru a îndulci un pic efectul dat de materialele rigide folosite în partea de jos a corpului, bluzele pot fi din materiale moi, cu texturi mai fine.
Stilul rock este despre accesorii, de aceea geanta şi brăţările sunt foarte importante. Sezonul acesta se poartă genţile mari, preferabil negre sau care imita modelele de animal print. Poate fi decorată cu ţinte sau catarame. În ceea ce priveşte brăţările, se poartă fie modelele masive, fie mai multe şi mai subţiri.
Reţeaua Sprider Stores a intrat pe piaţa din România în anul 2007, printr-o unitate deschisa la City Mall, şi a ajuns să opereze în numai trei ani circa 20.000 mp de spatii comerciale în întreaga ţară, în oraşe precum Bucureşti, Cluj, Timişoara, Buzău, Piteşti, Bacău, Iaşi, Suceava, Oradea şi Târgu Mureş. Până în prezent, compania a investit peste 15 milioane de euro în amenajarea unităţilor sale în România.
 

Comentarii

comentarii