Acas─â Actualitate Simulare de admitere online la UVVG Arad

Simulare de admitere online la UVVG Arad

781
DISTRIBUIȚI

Simularea se adreseaz─â specializ─ârilor: medicin─â, medicin─â dentar─â ┼či farmacie din cadrul Universit─â┼úii de Vest ,,Vasile Goldi┼čÔÇŁ din Arad.

Nevoia de evolu╚Ťie ╚Öi performan╚Ť─â ├«n noile condi╚Ťii sociale, ├«n care digitalizarea este o alternativ─â viabil─â, tot mai des utilizat─â, a determinat Universitatea de Vest ,,Vasile Goldi┼čÔÇŁ din Arad s─â se adapteze. Dup─â succesul de care s-a bucurat prin participarea, ├«n week-endul trecut, la t├órgul virtual HE.RO ÔÇô High Edu Romania, unde au pus la dispozi┼úia viitorilor studen┼úi, oferta educa┼úional─â pentru programe de licen┼ú─â (41, la num─âr), masterat (25) ┼či doctorat (2), din cadrul celor ╚Öase facult─â┼úi: Facultatea de Medicin─â; Facultatea de Medicin─â Dentar─â; Facultatea de Farmacie; Facultatea de ┼×tiin┼úe Socio-Umane, Educa┼úie Fizic─â ┼či Sport; Facultatea de ┼×tiin┼úe Economice, Informatic─â ┼či Inginerie; Facultatea de ┼×tiin┼úe Juridice, UVVG Arad lanseaz─â o nou─â provocare.

Astfel, pe 7 iulie 2020, va avea loc o simulare de admitere online la Universitatea de Vest ,,Vasile Goldi┼čÔÇŁ din Arad pentru trei specializ─âri: medicin─â, medicin─â dentar─â ┼či farmacie. Termenul limit─â de ├«nscriere la aceast─â simulare este data de 5 iulie. Cei interesa┼úi de a participa la aceast─â simulare de examen de admitere ONLINE pot ob┼úine informa┼úii suplimentare la numarul de telefon 0748 988 884 sau pe admitere.uvvg.ro

,,Venim ├«n ├«nt├ómpinarea viitorilor studen┼úi UVVG prin organizarea acestei simul─âri de admitere online. Punem un accent deosebit pe procesul de digitalizare al universit─â┼úii, pentru o mai bun─â vizibilitate ├«n spa┼úiul virtual ┼či o comunicare eficient─â cu cei care aleg s─â-┼či des─âv─âr┼čeasc─â studiile ├«n cadrul facult─â┼úilor universit─â┼úii noastreÔÇŁ, a declarat prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universit─â╚Ťii de Vest ÔÇ×Vasile Goldi╚ÖÔÇŁ din Arad.

Comentarii

comentarii