Acasă Actualitate Sindicaliştii din Filarmonica Banatului invită timișorenii la dezbatere publică pe tema reabilitării...

Sindicaliştii din Filarmonica Banatului invită timișorenii la dezbatere publică pe tema reabilitării clădirii

717
DISTRIBUIȚI

Timișorenii sunt chemați de Sindicatul Filarmonicii Banatul, în data de 6 noiembrie, de la ora 17.00, în Sala mare a instituţiei la o dezbatere publică  privind viaţa culturală a viitoarei capitale culturale şi nu numai. ”Având în vedere informaţiile diverse şi controversate apărute în spaţiul public cu privire la reabilitarea clădirii Capitol, a spaţiilor adiacente, precum şi a aprobărilor necesare şi a bugetului nejustificat alocat acestor proiecte, ne-am bucura dacă aţi da curs acestei invitaţii”, transmit sindicaliştii filarmonicii.

Primul proiect lansat în spaţiul public prevedea o extindere a părţilor laterale cu pereţi din sticlă, soluţie mai ieftină, dar neagreată de cei de la comisia de monumente. Aşa că se va merge pe varianta de construire a extensiilor în stilul clădirii deja existente, dar asta înseamnă un cost nejustificat de peste 20 de milioane de euro. Pentru că suma este foarte mare, sindicaliştii vor dezbatere.

Investiţia ar trebui finalizată într-un an, până la intrarea în anul CCE 2021.

Comentarii

comentarii