Acasă Actualitate Sindicaliștii din Poliție cer căutarea vinovaţilor care l-au trimis în misiunea fatală...

Sindicaliștii din Poliție cer căutarea vinovaţilor care l-au trimis în misiunea fatală pe poliţistul ucis

633
DISTRIBUIȚI

Pentru că a ucis un poliţist, Ionel Lepa ar putea sta toată viaţa în închisoare. Dar pentru misiunea periculoasă în care a fost trimis agentul, se caută încă vinovaţi, într-o anchetă internă a Poliţiei din Timiş.

Au apărut multe întrebări, până acum fără răspuns. De ce la o eventuală capturare a unui urmărit internaţional, considerat extrem de periculos, sunt trimişi poliţişti neasistaţi de trupele speciale?

Sindicaliştii solicită demisia ministrului de Interne, pentru moartea agentului din Timiş ucis de un interlop

De ce agenţii nu purtau veste anti-glonţ? Cine a decis şi cum a decis modul de intervenţie în cazul fugarului Ionel Lepa? La toate acestea vor răspunde toţi, de la Inspectorul Şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, până la ultimul om care a aprobat procedura sau a făcut parte din intervenţie.

Rezultate nu vom vedea curând, pentru că o astfel de anchetă poate dura luni de zile. Poate ar trebui grăbită, mai ales având în vedere că astfel de cazuri în care poliţiştii sunt implicaţi în misiuni fără echipament sau în afara procedurilor se întâmplă tot mai des.

Revoltaţi, sindicaliştii chiar au cerut demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, care promitea în urmă cu doi ani dotări mai bune şi mai multe drepturi pentru forţele de ordine.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii