Acasă Eveniment Sinucidere șocantă în nord-vestul țării. Nepoata ministrului Sănătăţii și-a luat viața la...

Sinucidere șocantă în nord-vestul țării. Nepoata ministrului Sănătăţii și-a luat viața la doar 27 de ani

2263
DISTRIBUIȚI

Nepoata ministrului Sănătăţii s-a sinucis marţi după-amiază. Tânăra avea 27 de ani şi era asistentă la Unitatea de Primire Urgențe SMURD de la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș din Baia Mare. A fost găsită spânzurată în jurul orei 18.00.

Un echipaj SMURD a sosit imediat la faţa locului. Medicii au încercat să o resusciteze pe tânără, în zadar însă. Apelul la 112 ar fi fost înregistrat cu puțin după ora 18:00, pe lângă echipele SMURD ajungând și Poliția. De altfel, o echipă de criminaliștii din cadrul IPJ Maramureș au preluat cazul.

„La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost găsite urme de violență. Cadavrul femeii a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea cu exactitate a decesului„, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș pentru Vasile Dale, potrivit actualmm.ro.

Cunoscuții sunt în stare de șoc, cu atât mai mult cu cât nimic nu părea să prevestească tragicul eveniment.

Flavia Magdău Tătărău s-a căsătorit recent cu un pompier SMURD, Bogdan Tătărău și este nepoata Ministrului Sănătății, Sorina Pintea.

Ministrul Sănătății,  Sorina Pintea, a postat un mesaj de adio pentru Flavia pe rețeaua de socializare. El a spus “Rămas bun, Flavia!”.

Foto: actualmm.ro

Comentarii

comentarii