Acasă Actualitate Sistarea alimentării cu gaze naturale pe 13 străzi din Timișoara

Sistarea alimentării cu gaze naturale pe 13 străzi din Timișoara

232
DISTRIBUIȚI

Compania Delgaz Grid a finalizat o lucrare importantă de investiţii în zona Bogdăneștilor-Grigore Alexandrescu din municipiul Timișoara, care va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din zona respectivă. Angajații companiei au sincronizat în aceeași zi 4 lucrări efectuate pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie, pentru a minimiza disconfortul creat consumatorilor.

Compania este însă nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale pe străzile: Busuioc, Alexandru Lăpușneanu, Eroii de la Păuliș, Poneasa, Măslinului, Turnu Roșu, Moise Doboșan, Grigore Alexandrescu, Bogdăneștilor, Bârzava, Ion Rațiu, Macilor și Herța, joi, 8 aprilie, începând cu ora 09.00.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 19:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Comentarii

comentarii