Acasă Actualitate Situația creșelor în Timiș. ISJ a preluat 16 și mai are 8,...

Situația creșelor în Timiș. ISJ a preluat 16 și mai are 8, în Giroc, Lugoj (5), Sânnicolau și Moșnița

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Județean Timiș susține că, în cursul zilei de, luni 5 septembrie, a fost activat în aplicația informatică SIIIR, modulul plan de școlarizare.

Prof. Aura Danielescu, inspector șef al ISJ Timiș, spune că, până la finalul lunii nu se va cunoaște realitatea exacta din teren. De aceea copiii vor fi arondati la clase în fiecare zi, în funcție de cum reușesc școlile! Orice dată statistică, pe care v-am oferi-o înainte…este inexactă!

”Pe Timișoara am avut probleme cu grupele de creșă! Nu am putut face față numărului mare de solicitări! Creșele din Giroc și Sânnicolau le preluăm în această luna! În rest, nu au fost probleme! Nu deținem informații pentru creșele, care nu ne aparțin!”, spune prof. Danielescu.

Marți, 6 septembrie avem următoarea situație a creselor în județul Timiș: număr total creșe în județul Timiș -24; număr creșe preluate de I.S.J Timiș -16, din care 12 în Municipiul Timișoara, 1 la Gătaia, 1 la Deta, 1 la Cenad, 1 la Gottlob.

Număr creșe nepreluate de către ISJ Timiș-8, din care 5 la Lugoj, 1 la Giroc, 1 la Sânnicolau Mare și 1 la Mosnita Nouă – spune inspector școlar general adjunct, prof. Simona-Ecaterina Bejan.

 

Comentarii

comentarii