Acasă Actualitate Situația de la RATT rămâne dramatică. Angajații spun că sunt cu două...

Situația de la RATT rămâne dramatică. Angajații spun că sunt cu două luni în urmă la plata salariilor

828
DISTRIBUIȚI

În luna ianuarie angajații RATT și-au cerut salariile restante protestând în fața Primăriei Timișoara. Primarul le-a promis atunci că suma restantă de circa 2 milioane de lei va fi virată în cuantumuri de 200 de mii – 300 de mii de lei zilnic, astfel ca într-o săptămână vor ajunge cu plățile la zi.

Suntem acum în 8 martie, iar angajații de la regia de transport din Timișoara spun că sunt tot cu 2 luni în urmă cu salariile. Ultima sumă de bani au primit-o în 15 februarie, iar de atunci… nimic. Bonuri de masă nu au primit de loc în acest an. Oamenii sunt disperați. Au familii, credite bancare, cheltuieli cu utilitățile. Până acum au avut încredere în sindicat, dar au fost, din nou, trădați. Din partea conducerii nu primesc nici un răspuns, singurele persoane cu care pot interacționa fiind angajatele de la contabilitate, care însă nu le spun nimic, de teamă.

De la Primăria Timișoara și primar și-au luat orice speranță. Minciunile repetate pe care le-au primit nu țin loc de bani.

Angajații societății amenință din nou că dacă nu-şi vor primi restanţele salariale, nu vor mai ieşi pe traseu. Mulți dintre ei au început deja să-și caute un alt loc de muncă.

Comentarii

comentarii