Acasă Actualitate Situația echipei Poli este, deocamdată, salvată

Situația echipei Poli este, deocamdată, salvată

1754
DISTRIBUIȚI

Din multă pasiune pentru fotbal, primarul Nicolae Robu a devenit „Robul” lui „Poli”, echipă pe care vrea să o facă şi vedetă a unui proiect socio-sportiv. Edilul spune că a reuşit pentru moment să salveze situaţia echipei, pentru că apelurile sale adresate oamenilor de afaceri din oraş nu au rămas fără răspuns.

Mai mult decât atât, edilul a reuşit să-i înduplece pe doi dintre sponsorii binefăcători să dea câte 100 de mii de euro cu titlu de împrumut fără dobânzi, pentru a salva jucătorii.

„M-am întâlnit cu 23 de oameni de afaceri cu care am discutat despre soarta lui Poli, echipă a comunităţii. (…). 8 dintre ei au angajat pe loc sumele pe care le-au plătit, în total de 30.400 de euro. La întâlnire au fost şi oameni care nu au contribuit până acum. Poli este salvată pentru moment prin bunăvoinţa acestor cetăţeni. Am mai primit încă 200 de mii de euro ca împrumut. 100 de mii de la Ionuţ Gaiţă şi 100 de mii de la un altul, care a dorit să rămână anonim”, a anunţat marţi primarul Nicolae Robu.

Edilul spune că împrumutul va fi returnat în decembrie 2017 sau până în februarie 2018, când LPF îşi va achita restanţa de 220.000 de euro faţă de club, pentru participarea în Cupa Ligii, plus 720. 000 de euro din aceeaşi sursă.

„Am avea de primit aproape un milion de euro, cel târziu până în februarie 2018”, a adăugat edilul.

Nicolae Robu a făcut publice numele firmelor/persoanelor care au donat acum pentru Poli, unele dintre ele având în prezent contracte cu municipalitatea, iar altele au avut.

Iată lista: Alexandru Agoston (Alex Dia Construct), Gelu Anheliuc (Rogera), Traian Burghină (GTI Sanbod), Sorin Doda (Lovrintim), Narcis Filip (Superconstruct), Ionuţ Gaiţă (Backup Technology), Jakab Zoltan (Azur), Liviu Peter (Hotel Tresor).

Comentarii

comentarii