Acasă Administraţie Situația în Timișoara, joi, privind încălzirea și apa caldă!

Situația în Timișoara, joi, privind încălzirea și apa caldă!

DISTRIBUIȚI

Colterm a informat că, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii.

Aceasta din urmă suprapunându-se cu oprirea programată între orele 8-19 în municipiu), în data de 27.10.2022,  de la  ora 07:30 până la ora 21:30, la următoarele puncte termice: 20, 71, 72, 73, 74, 74A, 75, Institutul de Boli Cardiovasculare și la punctele proprii ale Aquatim, STPT și  Spitalul Victor Babeș.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Baader, Drăgășani, Golescu, Infrățirii, Take Ionescu, Virtuții, Tapia, Dorobanților, Lugojului, Renașterii, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Topologului Tibiscum, Basel, Geneva, Lorena, Samuel Micu, Zurich, M. Kogălniceanu, Viorelelor, George Bacovia, Alex. Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei.

“Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și,  totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrării cade direct în sarcina prestatorului. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, atenționează Colterm.

 

Comentarii

comentarii