Acasă Eveniment Situație halucinantă în vestul țării! Un afacerist și-a sărbătorit cu fast ziua...

Situație halucinantă în vestul țării! Un afacerist și-a sărbătorit cu fast ziua de naștere la un hotel, dar a plecat fără să plătească

2571
DISTRIBUIȚI

Gest revoltător din partea unui om de afaceri din Maramureș. Bărbatul și-a sărbătorit ziua de naștere la un complex turistic din Băile Felix, iar la final a fugit cu tot cu invitați, fără să plătească. A provocat o pagubă de aproximativ 12 mii de lei. Polițiștii fac acum cercetări în acest caz, relatează Realitatea PLUS.

Petrecerea a avut loc sâmbătă seară la un hotel din Băile Felix. Cheful a ținut până târziu în noapte, iar petrecăreții au comandat cele mai scumpe băuturi și mâncăruri. A doua zi, când a văzut nota de plată, bărbatul a spus că vrea să mai rămână o noapte și va achita totul când pleacă. Numai că afaceristul împreună cu soția și prietenii și-au făcut bagajele mai devreme și au plecat pe furiș pe o ușă laterală a hotelului. În zadar a încercat managerul să dea de urma lui, acesta a fost de negăsit.

“La poliția Baile Felix a fost depusă o plângere penală împotriva a patru familii din județul Maramureș sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz de încredere și distruger”, a afirmat Alina Fîrcuța, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Prejudiciul total se ridică la 12.000 de lei. Polițiștii fac acum cercetări și urmează să îi audieze pe fugari.

Comentarii

comentarii